privatlivspolitik

Ejeroplysninger:
Chrisholm Gruppen A/S
Stærmosegårdvej 14
5230 Odense M
Telefon: 66 15 42 14
CVR: 7949 1012
adm@chrisholm.dk

 

Sitet bruger cookies og deler informationen med tredjepart. Formål og tredjeparter er specificeret nedenfor.

 

Hvad er cookies?

En cookie er en lille tekstfil, der lagres på din computer el. tilsvarende for at kunne genkende den. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies, og de kan ikke indeholde virus.

Sådan sletter eller blokerer du for cookies
 http://minecookies.org/cookiehandtering

 

Brug af personoplysninger

Oplysningerne bruges til at få større kendskab til brugere af websitet. Denne brug kan bl.a. omfatte undersøgelser og analyser, der er rettet mod en forbedring af vore produkter, tjenester og teknologier, samt visning af indhold og reklamer, der er tilpasset dine interesser og hobbyer.

 

Kontakt vedr. personoplysninger

Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos Chrisholm Gruppen A/S, skal du rette henvendelse på adm@chrisholm.dk eller telefon 66 15 42 14. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.

 

Beskyttelse af personoplysninger

Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger. Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

Personoplysninger slettes eller anonymiseres løbende efterhånden som det formål, de blev indsamlet til, afsluttes. Personoplysninger gemmes højst i 12 måneder efter brug.
Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på vores websites.

I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.

Er du interesseret i et godt tilbud ?

Så giv os et kald eller send os en mail.

Kontakt

Mail: salg@chrisholm.dk

Tlf.: 66 15 42 14

Chrisholm Gruppen A/S

Stærmosegårdvej 14

5230 Odense M

Facebook By Weblizar Powered By Weblizar

åbningstider

Mandag - Torsdag:
8.30 - 16.00
Fredag:
8.30 - 15.00
Lørdag - Søndag:
Lukket

Kontaktpersoner

Charlotte Lykke Nissen

Administration

Tlf.: 66 15 42 14

Mail: adm@chrisholm.dk

Lizette Krum Østlund

Grafiker

Tlf.: 66 15 42 14

Mail: salg@chrisholm.dk

Claus Beck

Partner

Tlf.: 28 11 42 42

Mail: salg@chrisholm.dk

Frederik Chrisholm

Partner

Tlf.: 28 11 42 41

Mail: salg@chrisholm.dk

Carsten Chrisholm

Adm. Direktør

Tlf.: 66 15 42 14

Chili

Maskot