Grafisk design

Reklamemateriale

Skal du bruge grafisk materiale til din virksomhed? Så kan du trygt lade Chrisholm hjælpe dig. Vi har mange års erfaring med grafisk tryk, grafisk design og digital tryk og reklamemateriale i det hele taget, og vi kan helt sikkert også hjælpe dig med den rigtige løsning til din virksomheds behov. Med vores professionelle erfaring og ekspertise på området kan vi sikre dig et samlet visuelt udtryk, der skaber synlighed og opmærksomhed omkring dit brand, så dine kunder ikke glemmer dig.

Chrisholm leverer grafisk design løsninger til små og store virksomheder inden for både reklamemateriale, grafisk tryk, reklameskilte, profilbeklædning og andre lignende produkter inden for grafisk design. Vi hjælper med hele processen fra udarbejdelse af design til tryksager og sætter en ære i at kunne levere et godt håndværk til alle vores kunder. Med vores brede viden inden for grafisk design kan vi garantere et resultat, der afspejler din virksomhed og skaber en stærk visuel identitet.

Afspejl din virksomhed med grafisk design

Med grafisk design og reklamemateriale får du mulighed for at gøre potentielle kunder opmærksom på dit firma. Samtidig er grafisk reklamemateriale med til at give kunderne og eventuelle samarbejdspartnere en bedre forståelse for det, du tilbyder. Det er derfor vigtigt, at dit grafisk udtryk har et ensartet og professionelt look som er genkendelig og vellidt. Det får dig og din virksomhed til at fremstå både troværdigt og seriøst over for kunderne.

Hos Chrisholm sørger vi for, at det grafiske design matcher dine ønsker, foruden at det udsender det helt rigtige budskab. Vi kan både være behjælpelige med at give det eksisterende reklamemateriale et nyt og lækkert grafisk design samt at designe et helt nyt grafisk udtryk i samråd med dig. Vi kan hjælpe dig med alt lige fra idé til udarbejdelse og design af:

  • Grafisk tryk på visitkort, flyers og brochurer
  • Logo
  • Roll-up reklamebanner
  • Klistermærker og labels
  • Grafisk materiale til messer
  • Folietekster til skilte, facader, ruder, biler, postkasse m.m.

Det grafiske design kan variere alt efter materiale og målgruppe, og derfor foregår processen i tæt kontakt med dig, hvor du er med hele vejen. Med vores mange års erfaring kan vi også rådgive dig bedst muligt i forhold til grafisk tryk, så vi sammen opnår det ønskede resultat. Vi kan stort set løse alle opgaver i forbindelse med grafisk design in house, hvorfor vi også har en kort leveringstid.

Skab en stærk visuel identitet med grafisk design

Lader du Chrisholm stå for det grafiske design af dit reklamemateriale eller øvrig grafisk tryk, sørger vi for et ensartet design og æstetik. Dette er ikke kun med til at skabe en stærk visuel identitet, men bidrager også til et harmonisk udtryk og en øget genkendelighed på markedet. Vi sætter en ære i at omsætte dine ideer og tanker til virkelighed med den helt rigtige grafiske design-løsning til din virksomhed.

Skal vi hjælpe dig med professionelt grafisk design af dit reklamemateriale? Skal firmabilen styles med en flot reklame på bilen eller skal virksomheden have print på tøjet? Så kontakt os i dag på 66 15 42 14 eller på salg@chrisholm.dk, og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig.

Bliv ringet op hvis du har spørgsmål