Om Chrisholm

Chrisholm er i dag en virksomhed med speciale i totalløsninger indenfor profilering til små og mellemstore virksomheder

Vi tilbyder et varieret udbud af profilbeklædning og sportstøj med eller uden tryk/broderi. Vi har egenproduktion af reklameskilte, bannere, skåret folie, labels, messematerialer m.v. og hjælper også gerne med det grafiske design.

Service og kvalitet er nøgleord i virksomheden, og fokus er rettet mod den personlige kontakt med kunden. Det er alfa og omega for os at give den rigtige vejledning omkring vores produkter, vi er fleksible og kan imødekomme de fleste behov. Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller ønsker et tilbud.

Chrisholm startede som en familiedrevet virksomhed, grundlagt af daværende direktør Christian Holm i 1940’erne og senere overtaget af sønnen Carsten Chrisholm i 1978. Virksomheden har sin oprindelse som en kæde af fotografer – med speciale i straksfotograferinger og pasfotos – og har siden udviklet sig til at mætte behovet for synlighed og profilering blandt erhvervsdrivende.
Chrisholm er i dag drevet af Frederik Chrisholm, som er tredje generation af familien, i partnerskab med Claus Beck, som har over 20 års erfaring i virksomheden.

Bliv ringet op hvis du har spørgsmål