Print på tøj

Styrk din virksomheds profil

Hvis du gerne vil styrke din virksomheds profil og skabe større opmærksomhed omkring det, som din virksomhed tilbyder, kan du med fordel vælge at få lavet print på tøj. Hos Chrisholm tilbyder vi blandt vores mange services også tryk og brodering på tøj. Med vores mange år som grafikere i branchen har vi erhvervet os kompetencerne og viden til at sikre dig et flot og vellykket resultat på print på tøj hver gang. Derfor har vi også et stort fokus på at give dig den helt rigtige vejledning omkring dit valg af både tryktype og tekstil, så du er sikret det bedst mulige resultat, når du lader os stå for print eller brodering på tøj til din virksomhed.

Vi tilbyder alle former for brodering og print på tøj. Hvad end det drejer sig om print på dit eget tøj, eller du er på udkig efter nyt tøj med print, kan vi hjælpe dig. Vi tilbyder print og brodering på næsten alle typer tøj, så tøv endelig ikke med at kontakte os for at høre mere, og lad os stå for din opgave med tryk på tøj i Odense.

Giv et godt indtryk med print på tøjet

Print på tøjet kan være med til at skabe en større synlighed for din virksomhed, idet du vil kunne gøre mere opmærksom på dig selv ved at have firmaets logo eller slogan trykt på tøjet. Og for mange virksomheder kan kvalitetstøj med broderet logo eller et transfertryk være med til at styrke den samlede profil udadtil og dermed styrke billedet af virksomheden. Print på tøj kan i den forbindelse måske være lige præcis det, der forstærker både kundernes, samarbejdspartnernes og eventuelt også konkurrenternes opfattelse af din virksomheds kvalitet og professionalisme. Skal du fx på messe, holde et foredrag eller et møde med en stor kunde, kan det være en god idé at møde op med brodering eller print på tøjet og sende et professionelt signal til modparten.

I vores showroom har du mulighed for at finde et stort udvalg af tøj til forskellige formål – og alt vores tøj er naturligvis velegnet til tryk i form af logo eller tekst. Uanset om du ønsker at få lavet print på tøjet i form af virksomhedens logo, navn eller slogan, eller du har brug for individuelt tøj til den enkelte medarbejder hver deres navn på, vil vi kunne hjælpe dig med tryk på tøj i Odense. Er der tale om brodering på tøj, vil vi anbefale, at du vælger fleece eller strik. Idet broderi både giver et eksklusivt look og er meget holdbart, vil det være perfekt til strik og fleece. Vi hjælper også med profilbeklædning og arbejdstøj, hvis du leder efter dette.

Lad Chrisholm hjælpe med professionelt tryk på tøj i Odense

Du kan være helt tryg ved at lade Chrisholm hjælpe dig med print, brodering eller tryk på tøj i Odense og i resten af Danmark. Vi sørger for et professionelt og ensartet resultat, der imødekommer dine ønsker og lever op til dine forventninger. Derfor sørger vi naturligvis også for at få dit print på tøjet rettet til, ligesom vi også gerne hjælper med selve placeringen af printet på tøjet.

Har du brug for hjælp til print på tøj? Eller ønsker du et uforpligtende tilbud på brodering på tøj? Du er altid velkommen til at kontakte os på enten salg@chrisholm.dk eller på telefon 66 15 42 14.

Bliv ringet op hvis du har spørgsmål