Profil- og arbejdstøj i Odense

Profilbeklædning og arbejdstøj i Odense

Skal du til konference eller repræsentere din virksomhed på en messe? Vil du samtidig have maksimal synlighed omkring dit firma, og hvad du kan tilbyde? Så kan arbejdstøj med tryk og profilbeklædning være vejen frem. Hos Chrisholm tilbyder vi professionelle løsninger inden for reklame på tøj til virksomheder, der ønsker at booste opmærksomheden omkring deres virksomhed og på den måde nå ud til flere potentielle kunder og samarbejdspartnere. Vi kan blandt andet hjælpe med arbejdstøj med tryk, der udstråler, hvad du og din virksomhed kan og står for.

I vores showroom finder du derfor et bredt udvalg af arbejdstøj med tryk og profilbeklædning til både håndværkeren og businessvirksomheden. Vi har også tøj til sportsbegivenheder hvis dit firma skal deltage i sådanne, og hvor I gerne vil matche hinanden og vise jeres firma frem på den bedste måde.

Vi tilbyder blandt andet arbejdstøj, hvor vi kan lave print på tøjet. Arbejdstøj med tryk er en yderst effektiv måde at markedsføre sig selv på, og derfor sørger vi også for, at arbejdstøjet gør netop dette ved at repræsentere din virksomhed på en professionel måde. Med profilbeklædning med et ensartet og professionelt look kan du give både eksisterende og potentielle kunder det bedst mulige indtryk.

Vi tilbyder et stort udvalg af arbejdstøj med tryk

Hos Chrisholm har vi et bredt sortiment af arbejdstøj med tryk og profilbeklædning med forskellige designmuligheder og til forskellige arbejdssituationer. Hvad end du skal bruge tøjet til almindelige arbejdssammenhænge, til møder eller konferencer, eller du skal bruge tøj til synliggørende events, så har vi arbejdstøj med tryk, som passer netop din situation.

Vi kan blandt andet klare profilbeklædning så som:

  • Blåkläder arbejdstøj (herunder arbejdsbukser, shorts, overalls og arbejdsjakker)
  • Bosweel (herunder især klassiske eller casual skjorter med perfekt pasform)
  • ID identity (herunder T-shirts, sweatshirts, poloshirts, cardigans, fleece og overtøj samt caps)
  • Craft (herunder tætsiddende og komfortabelt løbetøj så som jakker, t-shirts og tights)

Fælles for alt vores profilbeklædning og arbejdstøj med tryk er, at de er lavet af slidstærke materialer med god funktionalitet og hvor den høje kvalitet og komfort er i højsædet. Hos Chrisholm kan vi hjælpe dig med at finde lige præcis det arbejdstøj med tryk, du søger, og med vores mange års professionelle erfaring kan vi sikre dig en løsning, så din virksomhed tiltrækker maksimal opmærksomhed – uanset om du leder efter arbejdstøj med tryk eller blot firmatøj med logo.

Der er mange gode grunde til at bruge profilbeklædning i virksomheden. Arbejdstøj giver ikke kun mulighed for at skabe opmærksomhed omkring dit firma, og hvad du tilbyder, men er også en god måde at give dine kunder et godt førstehåndsindtryk på. Samtidig gør det også din virksomhed genkendelig, idet jeres logo, farver, slogan eller navn fremgår på tøjet.

Bliv godt klædt på med profilbeklædning

Vil du gerne skilte mere for din virksomhed? Så er der mange måder at gøre det på. En sikker vinder er firmatøj med logo, når du og dine medarbejdere f.eks. besøger kunder og lignende. Et skridt videre er at klæde holdet i arbejdstøj med tryk for maksimal synlighed. Der findes naturligvis situationer, hvor begge muligheder er at foretrække. Derfor hjælper vi dig også hele vejen – både med profilbeklædning og med rådgivning om den optimale løsning til din situation.

Søger du efter arbejdstøj med tryk i Odense? Hos Chrisholm står vi klar til at hjælpe dig med at finde den helt rette profilbeklædning. Du er altid velkommen til at kontakte os på 66 15 42 14 eller på salg@chrisholm.dk og høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig og dit firma med jeres arbejdstøj i Odense. Vil du gerne reklamere på flere måder? Så tilbyder vi også at lave reklame på bilen samt andet grafisk design og andet reklamemateriale.

Arbejdstøj i Odense

Bliv ringet op hvis du har spørgsmål