Storformat print

Skal du bruge reklamemateriale i storformat print?

Hos Chrisholm kan vi hjælpe dig med storprint til ethvert formål og kan blandt andet levere storformat print bannere, klistermærker, reklameplakater og roll-ups. Vi har mange års erfaring med reklame plakater og anden form for markedsføring i storformat print, hvorfor vi med garanti også kan hjælpe dig med den rigtige løsning inden for print i stor størrelse.

Med det helt rigtige storformat print kan du skabe den rette opmærksomhed omkring din virksomhed og det, du tilbyder. Det er her, at vi kommer ind i billedet. Vi kan hjælpe med professionelle reklame plakater eller storformat print, der er designet ud fra dine ønsker og behov. På den måde kan vi sikre, at materialet udsender det budskab, du gerne vil have ud til eksisterende såvel som potentielle kunder på den bedst mulige måde.

Mange muligheder med storformat print

Markedsføring i storformat print dækker alt inden for print i stor størrelse – fra reklameplakater til store reklamer og reklameskilte. Typisk vil dette ikke kunne klares af en almindelig, moderne printer, men vi har heldigvis det rette, professionelle udstyr til opgaven. Hos Chrisholm har vi maskinerne og værktøjerne til at løse alle printopgaver inden for storformat print og reklame plakater. Hvad end det drejer sig om bannere, storprint eller klistermærker er vi leveringsdygtige og du kan forvente høj kvalitet og præcision. Du kan derfor trygt lade os hjælpe dig og din virksomhed med storformat print.

Uanset om du blot skal bruge lidt hjælp til finjustering af dit storformat print markedsføring, eller du skal bruge et helt nyt design af f.eks. dine reklame plakater, så står vi klar til at hjælpe dig. Vi printer på næsten alle formater, så hvis du skal bruge storprint, er du kommet til det helt rigtige sted. Når det kommer til storformat print er mulighederne mange. Du kan både vælge forskellige papirtyper, type af folie og mange størrelse samt hvorvidt storprintet skal monteres på en plade eller lamineres. Vi står altid klar med gode råd og vejledning, da vi er eksperter på området, og sammen får vi skabt lige præcis det storprint, du skal bruge.

Hos os er kunden i centrum, og med vores erfaring og kompetencer inden for storformat print kan vi rådgive dig bedst muligt. På den måde finder vi sammen frem til den rette løsning for dig og din virksomhed. En løsning, der sikrer et resultat af høj kvalitet. De fleste af vores print produkter produceres in house, hvorfor vi typisk også har en kortere leveringstid på storformat print end mange andre udbydere på markedet.

Vi leverer professionelt storprint til ethvert behov

Hos Chrisholm kan vi levere professionel storformat print til ethvert erhvervsmæssigt behov, hvad end du skal bruge reklame plakater, bannere, roll-ups eller noget helt fjerde i storprint. Vores storprint roll-ups leveres enten med eller uden stander og er helt perfekte til messer og andre events, hvor du gerne vil skabe synlighed omkring din virksomhed.

Kunne du tænke dig reklamemateriale i storformat print? Er du interesseret i et uforpligtende tilbud? Så er du altid velkommen til at kontakte os på 66 15 42 14 eller på salg@chrisholm.dk. Lad os sammen gøre dine ideer til virkelighed.

Vi hjælper også med andre former for profilering. Ønsker jeres virksomhed print på tøj eller er i på udkig efter helt ny profilbeklædning. Så står Chrisholm klar med ideelle løsninger.

Bliv ringet op hvis du har spørgsmål